RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE PHEV
Model Velar R Dynamic SE Sideprofile

Månedsleie fra: 8.590,- *
Totalpris fra: 425.166,- *

 

Range Rover Velar PHEV er utstyrt med en 2.0 I4 300hk bensinmotor, i kombinasjon med en 104kW elmotor. Kjør i hybrid- eller elbilmodus!

Denne modellen er basert på en R-Dynamic SE, og inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr:

  • Cold Climate Pack
  • Drive Assist Pack
  • Head-up display
  • Panorama glasstak
  • Mørke bakruter
  • Forseter med 14-veis elektrisk justering med oppvarming
  • Elektrisk justerbar rattstamme
  • Tåkelys foran
  • Taklister
  • Valgfri metallic lakk

Beregn privatleie og bestill Range Rover Velar Plug-in hybrid, eller bestill prøvekjøring.

OBS: *Startleie/etableringsgebyr 115.926 kr.Månedsleie: 8.590 kr og totalpris 425.166 kr, vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 45.000 km. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

HØYDEPUNKTER EKSTRAUTSTYR
PANORAMA TAK

PANORAMA TAK

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Head-up Display viser viktig kjøreinformasjon, inkludert hastighet, girposisjon og navigasjon på frontruten. Teknologien leverer krystallklar grafikk i høy oppløsning og farge, slik at du enkelt kan se all informasjon.

COLD CLIMATE PACK

COLD CLIMATE PACK

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

DRIVER ASSIST PACK

På Range Rover Velar R-dynamic SE er Blind Spot Assist og Rear Traffic Monitor inkludert som standardutstyr. Dermed inneholder Driver Assist Pack; Adaptiv Cruisekontroll og Rear Collision Monitor i privatleie kampanjen.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Adaptiv Cruisekontroll holder trygg avstand til bilen foran selv når den sakker farten. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. 

REAR COLLISION MONITOR

REAR COLLISION MONITOR

Hvis en bil bak ikke senker farten, vil Velar prøve å varsle bilens fører om å bremse, ved å automatisk blinke med varsellysene.

BLI HENFØRT AV DESIGNET OG REN KRAFT.

Er Range Rover Velar PHEV noe for deg?

Range Rover Velar 2.0 I4 PHEV 404hk 4WD Auto R-Dynamic SE har et selvsikkert utseende, og er vakkert balansert med optimaliserte proporsjoner. Med nytt Pivi Pro infotainment-system og plug-in hybrid motor med elektrisk rekkevidde på 53 km, får du en enda bedre balanse mellom teknologi og kjøreopplevelse.