DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S PHEV
LR Discovery Sport 1440X810

Månedsleie fra: 5.490,- *
Totalpris fra: 307.770,- *

 

Discovery Sport Plug-in hybrid er utstyrt med en 1.5 I3 200hk bensinmotor, i kombinasjon med en 105kW elmotor. Kjør i hybrid- eller elbilmodus!

Denne modellen er basert på en R-Dynamic S, og inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr med en kundefordel på 76.931,-:

 • Drive Assist Pack
 • Interaktivt førerdisplay
 • Oppvarmet ratt
 • Oppvarmet frontrute
 • Spyledyse på frontlykter
 • Panorama glasstak
 • Mørke bakruter
 • Sorte takrails
 • 12-veis elektrisk justerbare forseter med varme
 • Auto High Beam Assist
 • Elektrisk bakluke
 • Trådløs mobillading med mobilsignal booster

Beregn privatleie og bestill Discovery Sport Plug-in hybrid, eller bestill prøvekjøring.

OBS: *Startleie/etableringsgebyr 110.130 kr.Månedsleie: 5.490 kr og totalpris 307.770 kr, vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 45.000 km. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

HØYDEPUNKTER EKSTRAUTSTYR
PANORAMA TAK

PANORAMA TAK

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Kjøreinformasjon, underholdning og aktiv sikkerhetsdata, inkludert navigasjon, telefon og medier vises på et høyoppløselig 12,3” HD interaktivt førerdisplay med krystallklar grafikk.

COLD CLIMATE PACK

COLD CLIMATE PACK

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

DRIVER ASSIST PACK

 

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Adaptiv Cruisekontroll holder trygg avstand til bilen foran selv når den sakker farten. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. 

BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Med Blind Spot Assist har du sensorer som overvåker blindsonene til bilen og vil både varsle deg, samt gi motstand i rattet om du prøver å styre bilen mot en hindring i blindsonen.

REAR TRAFFIC MONITOR

REAR TRAFFIC MONITOR

Når du rygger med Rear Traffic Monitor blir du varslet via trafikkovervåkingssystemet når det finnes andre biler i bevegelse som kan utgjøre en risiko ved revers.

CLEAR EXIT MONITOR

CLEAR EXIT MONITOR

Denne varsler om et annet kjøretøy eller bevegelig gjenstand som nærmer seg bakfra når døren har blitt låst opp fra innsiden. Sensorer i bakre støtfanger overvåker trafikk i nærheten. Hvis systemet fastslår at åpningen av døren kan være utrygt på grunn av passerende trafikk, gir en synlig advarsel til passasjeren.

REAR COLLISION MONITOR

REAR COLLISION MONITOR

Hvis en bil bak ikke senker farten, vil bilen prøve å varsle bilens fører om å bremse, ved å automatisk blinke med varsellysene.

BESTILL PRØVEKJØRING

Hvorfor velge Land Rover Privatleie?

Forutsigbart

Privatleie gir et forutsigbart bilhold hvor du forholder deg til en fast kostnad per måned. Du unngår også risiko ved verditap etter endt leieperiode.

Økt likviditet

Ved privatleie binder du ikke kapital og du beholder din evne til å oppta lån til andre, mer langsiktige investeringer.

Lavere risiko

Skjer det mye i bilbransjen så eier du ikke bilen, og dermed slipper du eventuell risiko knyttet til salg.

Kort binding

Privatleie perioden på 2 eller 3 år gjør at du kan planlegge å skifte bil oftere.

Er Discovery Sport PHEV noe for deg?

Discovery Sport R-Dynamic S er kjent for sin allsidighet og sportslige utseende, og er fantastisk på eventyr! Med nytt Pivi Pro infotainment-system og plug-in hybrid motor med elektrisk rekkevidde på 66 km, får du en enda bedre balanse mellom teknologi, kjøreopplevelse og eventyr.