Hvorfor privatleie Defender?

Hvorfor privatleie Defender?

Er privatleie noe for deg?

Med Land Rover privatleie får du samlet alle utgifter i et månedlig beløp. Dermed unngår du finansiering, avskrivninger og mye mer. Du slipper dermed å bekymre deg for uforutsette utgifter og kan heller fokusere på kjøreopplevelsen og din drømmebil.

FORDELER VED PRIVATLEIE

1. Økonomisk trygghet

Med privatleie er det ingen uforutsette utgifter. Når det månedlige beløpet er betalt trenger du kun å tenke på forsikring, service og eieravgift. En god oversikt over de samlede omkostningene gir en egen ro og opplevelse av bilen.

2. Bekymringsfritt

Når din leie-periode er over, leverer du bilen tilbake. Derfor har du ingen bekymringer når det gjelder verditap og gjensalg, når du igjen står overfor et bilskifte.

3. Frihet til å skifte bil

Når du har valgt privatleie, har du mulighet til å skifte bil når du selv ønsker. Etter 36 måneder kan du skifte til en ny bil om du ønsker det. Med Land Rover privatleie er det optimalt å skifte til en ny bil minimum hvert tredje år.

DEFENDER MÅ OPPLEVES!

DEFENDER MÅ OPPLEVES!

Ditt privatleie-forløp hos Land Rover

1. Velg din Defender

Med din forhandler bygger og bestiller du din drømmebil eller velger en vi allerede har på lager.

2. Du får nøklene

Dagen er endelig kommet hvor du mottar din nye Defender. Bilen leveres etter en grundig gjennomgang av bilens mange funksjoner.

3. Påminnelse om tilbakelevering

Før din privatleie avtale utløper, vil du motta en beskjed. I beskjeden blir du informert om tid og sted for tilbakelevering.

4. Tilbakelevering

Ved tilbakelevering blir bilen gjennomgått av forhandleren. Etter gjennomgangen kan du sette deg inn i en ny privatleiebil, hvis du har bestilt på forhånd.

Verdt å vite om Land Rover Privatleie:

Her kan du få svar på de mest stilte spørsmålene i forbindelse med privatleie.

Med privatleie betaler du en startleie og månedlig beløper for å kjøre din drømmebil. Når din avtaleperiode er overstått, leveres bilen fritt for bekymringer. Bilens annenhåndsverdi og salg er vårt ansvar.

De fleste privatleie avtaler har en varighet på 36 måneder, men det er alltid mulig å få denne perioden tilpasset. Hos Land Rover tilbys privatleie fra 3 måneder og opp til 36 måneder eller mer.

Privatleie er for deg som ønsker en bekymringsfri og enkel bilavtale. Du unngår forhandling av pris på nybil og bruktbil, og bekymringsfrie avskrivninger. Du betaler kun en valgfri startleie og månedlige beløper, som dekker omkostningene ved å kjøre bilen.

Har du flere spørsmål? Les vår FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE ANDRE FINANSIERINGSMULIGHETER

FLEET & BUSINESS

Vi vet hva som er mest viktig når du skal velge firmabil. Samtlige av våre biler er bygget etter strenge krav, alt fra forsikring og servicekostnader, til verdireduksjon, drivstofforbruk og CO2-utslipp.

OVERSIKT
Skal vi holde deg oppdatert?
Er du interesseret i Land Rover og vil gjerne motta de siste nyhetene om tilbud, lanseringer, eventer osv.? Da må du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev her.