DEFENDER 110 PHEV
L663 Side Profile 1440X810

Månedsleie fra: 9.990,- *
Totalpris fra: 534.429,- *

 

Denne modellen er basert på en Defender 110 2.0 Si4 PHEV 404hk AWD Auto med utstyrsnivået HSE. Vi tilbyr nå 36 måneders privatleie på denne modellen i valgfri metallic lakk, og inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr:

  • Cold Climate Pack
  • Head-up display
  • 11,4" Touchscreen 
  • 14-veis ventilerte forseter med varme/kjøling og minnefunksjon
  • Justerbart panorama glasstak
  • Mørke bakruter
  • Svarte takrails
  • Elektrisk innfellbart hengerfeste

Beregn privatleie og bestill Defender Plug-in hybrid, eller bestill prøvekjøring.

OBS: *Startleie/etableringsgebyr 174.789 kr. Månedsleie: 9.990 kr og totalpris 534.429 kr, vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 45.000 km. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

HØYDEPUNKTER EKSTRAUTSTYR
COLD CLIMATE PACK

COLD CLIMATE PACK

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Head-up Display viser viktig kjøreinformasjon, inkludert hastighet, girposisjon og navigasjon på frontruten. Teknologien leverer krystallklar grafikk i høy oppløsning og farge, slik at du enkelt kan se all informasjon.

PANORAMA GLASSTAK

PANORAMA GLASSTAK

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

ELEKTRISK INNFELLBART HENGERFESTE

ELEKTRISK INNFELLBART HENGERFESTE

Innfellbart tilhengerfeste kan skjules slik at bilens utseende ikke forstyrres, og for enklere tilgang til bagasjerommet. Hengerfeste er kompatibelt med bilens elektriske systemer.

OPPLEV NYE DEFENDER PÅ NÆRT HOLD.

Er Defender PHEV noe for deg?

Defender er kjent for sin ikoniske silhuett og overlegne terreng egenskaper. I tillegg er det en komfortabel og trygg bil til både landeveiskjøring og eventyr. Med nytt Pivi Pro infotainment-system og plug-in hybrid motor med elektrisk rekkevidde på 42 km, får du en enda bedre balanse mellom teknologi og kjøreopplevelse!